Абонирайте се за нашия бюлетин,
за да не пропуснете
нищо от нашите
ексклузивни оферти!


 

Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Блог статии

Вижте всички статии

Детски летни пижами

Детски летни пижами

Както за възрастните, така и за децата пижамите са най-доброто облекло за сън. Подходящата пижама ще топли детето през хладните нощи, а ще държи прохлада през лятото. Важното е да поддържа оптимална температура за детското тяло, за да бъде сънят спокоен и пълноценен.

 

В детския гардероб обикновено има два вида детски пижами – за зимата и за лятото. Най-подходящи както за зимните, така и за летните модели е меката памучна материя. Тя е хипоалергенна, позволява на кожата да диша, здрава е и е устойчива на пране.

 

Предлаганите детски летни пижами са от по-тънка материя. Ако са от две части, долнището може да бъде с къси крачоли, а горнището – с къс ръкав. За най-малките обикновено се избират модели тип ромпер.
  

Когато проучите внимателно всички продукти, които сте селектирали по критерии като възраст, размер, материя, кройка, цвят и цена, сигурно ще останат по-малко варианти, сред които да избирате. Ако детето ви е по-голямо, не се колебайте да се съобразите и с неговия вкус. Това ще помогне да се спази ритуалът преди сън и пижамата ще бъде обличана с удоволствие.

 

Има модели детски летни пижами, които притежават редица положителни характеристики и поради това може да се окажат подходящ избор за вас.